Sončna očala

Sončna očala

Na tržišču je velika ponudba, zato se je včasih težko odločiti in izbrati prava sončna očala. Veselimo se vašega obiska v Optiki Trnovo, kjer vam bomo z veseljem pomagali, da boste izbrali prava.

Ko kupujemo sončna očala so moramo biti pozorni predvsem na kvaliteto stekel. Ta morajo imeti vse potrebne UV filtre, da nam nudijo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki. Naše oko se pred močno svetlobo (UV žarki) brani samo. Oko glede na moč svetlobe povečuje ali zmanjšuje zenico in tako uravnava prehod svetlobnih žarkov v oko. Zato je bolje, da ne uporabljamo sončnih očal, kot da nosimo sončna očala brez ustreznih UV filtrov.

Ne pozabimo zaščititi naših otrok in jim priskrbimo sončna očala z ustreznimi UV filtri.

Zadnje iz naše ponudbe


Sončna očala z dioptrijo

Izbirate lahko med različnimi modeli sončnih očal v katere vam vgradimo stekla z dioptrijo. Zaradi napredka in razvoja tehnologije nismo več omejeni na le določene modele (velikost, ukrivljenost).

Sončna stekla z dioptrijo so na razpolago v različnih barvnih odtenkih, materialih. Izberemo najbolj optimalna glede na dioptrijo in izbrana sončna očala. Letos so zelo aktualna sončna očala z mirror stekli različnih barv, katere vam lahko izdelamo tudi z dioptrijo.

Priporočamo sončna očala z polariziranimi lečami, le-te zmanjšujejo moteče bleščanje odbojnih površin, zagotavljajo ostrejši vid in hkrati ščitijo oči pred škodljivimi UV žarki. Sončna očala z polarizacijskimi stekli z ali brez dioptrije so idealna za vse aktivnosti na prostem, špot, ribolov, jadranje, smučanje in vodni športi.

You've just added this product to the cart: