Optika Trnovo Ljubljana

Nismo najstarejša optika vendar imamo 20 letne izkušnje
in nismo največja optika vendar premoremo največjo prijaznost
tudi nismo najboljši ampak boljših ni.

 

Znani smo po prijaznosti, strokovnosti, ustrežljivosti in pestri ponudbi.

Trudimo se, da našim strankam s pestro ponudbo in individualnim pristopom ustrežemo vsem željam in smo hkrati prijazni do vaše denarnice.

Pri nas dobite sončna in korekcijska očala različnih svetovno priznanih blagovnih znamk prav tako dioptrijska stekla in kontaktne leče.

Pestra izbira korekcijskih okvirjev za očala

BREZ DOPLAČILA na “RECEPT” 

Naročilnica za pripomoček za izboljšanje vida

Kako do očal na recept?

Otroška očala

Dobro je vedeti: okvirji za očala

Okulistični pregled

Okulistični pregled Optika Trnovo Ljubljana Korekcijska očala

Sončna očala

Optika Trnovo Ljubljana soncna ocala gucci

AKCIJA 99

akcija 99 korekcijska ocala optika trnovo ljubljana

Kontaktne leče

Odločili smo se, da vam nudimo AKCIJE vseh AKCIJ

OČALA 50 EUR CENEJE

Ob nakupu korekcijskih očal (okvir, stekla, montaža) vam podarimo 50eur POPUSTA

OČALA 1+1

Ob nakupu korekcijskih očal (okvir, stekla, montaža) nad 150,00 eur vam +1 očala z enako dioptrijo podarimo (izbirate lahko med okvirji namenjenimi za to akcijo)

Vaša LETA so vaš POPUST

Ob nakupu korekcijskih očal (okvir, stekla, montaža), vam na korekcijski okvir (izbirate lahko med okvirji namenjenimi za to akcijo) priznamo popust v višini vaših let (npr. 32 let = 32% popusta na okvir).

PROGRESIV 1+1

Alcom MAGIC ALFA/VIP Dobiš: 1x par MAGIC ali 1x par READER ali 1x par CR HMC

pripravili smo akcijo v kateri svojim strankam, ob nakupu progresivnih stekel, drugi par progresivnih stekel podarimo*. Z akcijo želimo spodbuditi naše stranke, da imajo rezervna očala.

*podarimo cenejši par stekel. Pri gratis paru se montaža očal zaračuna po veljavnem ceniku. Oba para morata biti iste dioptrije in naročena istočasno.

AKCIJA 99,00 EUR

Vsebuje:

  • Okulistični pregled in
  • komplet korekcijska očala

(izbirate lahko med okvirji namenjenimi za akcijo + stekla iz zaloge + montaža)

AKCIJE SE NE SEŠTEVAJO!

Optika Trnovo Ljubljana

 

Načrtujete dopust v tujini?

Optika Trnovo svetuje: Na pot se ne podajte brez rezervnih očal ali dodatnega para kontaktnih leč!

Nasveti Optika Trnovo za vse, ki nosite očala ali kontaktne leče
Če se med dopustom vaša očala zlomijo ali jih izgubite, se lahko znajdete v nezavidljivem položaju. Veliko letovišč nima nujno optike, kjer bi lahko v kratkem času zamenjali poškodovana stekla ali kupili nove leče. Optika Trnovo vsem poletnim popotnikom svetuje, kako poskrbeti, da pesek, sol ali tropske temperature ne bi poškodovala vaših stekel oziroma kontaktnih leč. V nadaljevanju pojasnjujemo, zakaj so rezervna očala oziroma dodatni par kontaktnih leč nepogrešljivi del vaše prtljage.

V primeru, da so vaša očala neuporabna in potrebujete druga, lahko izdelava očal v tujini, daleč od doma, traja celo dlje od vašega dopusta. Lahko se izkaže tudi, da so nova očala, ki ste jih kupili na dopustu, pravzaprav neustrezna in vam ne ugajajo. Za v tujini kupljena očala pa je težko uveljaviti reklamacijo. Da bi si prihranili nepotreben stres, imejte v svojem kovčku vedno rezervna očala, shranjena v trdem etuiju. Tudi vsem tistim, ki nosite kontaktne leče, svetujemo, da na dopust vzamete dodatni par kontaktnih leč in ustrezno raztopino. Pri lečah oziroma raztopini za leče, ki jih namreč kupite daleč od doma, obstaja veliko tveganje, da jih vaše oči ne bi dobro sprejele.

Optika Trnovo svetuje: Sončnih očal na plaži nikoli ne brišite z žepnim robčkom

Četudi si sončna očala umažete s sončno kremo ali peskom, jih nikoli ne čistite z žepnim robčkom ali majico. Majhni delci peska so kot brusni papir in lahko stekla poškodujejo, kar moti vaš pogled. Očala raje umijte pod tekočo vodo in jih dodobra obrišite s krpico iz mikrovlaken, ki jo brezplačno dobite v naši optika Trnovo.

Optika Trnovo svetuje: Očal oziroma kontaktnih leč nikoli ne puščajte v avtu

Korekcijskih ali sončnih očal nikoli ne puščajte v avtu pri visokih temperaturah. Vročina lahko povzroči deformacijo stekel. Previdni bodite tudi pri raztopini za leče, izdelkih, ki jih uporabljate za čiščenje očal, kapljicah in podobnih izdelkih. Na direktnem soncu in pri 30 stopinjah se lahko dodobra skuhajo v svoji embalaži in s tem postanejo neuporabni.

Optika Trnovo svetuje: Ne tvegajte in si pravočasno priskrbite dobra sončna očala

Močno bleščanje sonca je lahko nevarno. Že samo trenutek zaslepitve, ki ga povzroči močna svetloba, je lahko v gneči ali pri visoki hitrosti povod za nesrečo. Če nosite korekcijska očala, si pred dopustom pravočasno priskrbite kvalitetna sončna očala. Pri nas izdelamo tudi zatemnjena progresivna stekla, tako da bo vaš pogled na armaturno ploščo in avto pred vami tudi ob močnem soncu neomajen. Za vse »ziheraše« pa v Optika Trnovo nudimo tudi sončna očala s polariziranimi stekli, ki zmanjšajo moteč odsev zaradi morja, vode, peska ipd. in poskrbijo, da bodo vaše oči spočite tudi po dolgi vožnji.

Optika Trnovo svetuje: Na letalo vzemite kapljice in manjšo stekleničko tekočine za leče

Zrak na letalu je lahko zelo suh in lahko povzroči neprijeten občutek v očeh. Pri tem si lahko pomagate s kapljicami za vlaženje oči ali t. i. »umetnimi solzami«. Tisti, ki nosite kontaktne leče pa ne pozabite, da lahko v ročno prtljago vzamete le 100 ml tekočine. V Optika Trnovo vam tako nudimo tudi raztopino za leče v manjših embalažah, primernih za potovanje.

Optika Trnovo Ljubljana
4.3 (85.23%) 107 votes